Skadet?

Slapp av, selv om du ikke kan trene på en stund er ikke det noen grunn til å bli fullstendig apatisk! La oss se på noen muligheter.

Kanskje du i det minste fortsatt kan gå. Som trening er det i hvert fall langt bedre enn ingenting. Og bare det å være ute må da ha god effekt på psyken?

Men orker eller gidder du ikke det, har man jo alltids Netflix og HBO. Eller til og med Youtube.

Det er jo vanlig å bruke Youtube til tankeløs underholdning, men har du tenkt over hvor mye kunnskap som ligger der ute? Flere og flere kanaler med akademisk innhold har dukket opp, og de dekker virkelig alle tenkelige emner, fra vitenskap og historie til førstehjelp og trening. Så hvorfor ikke gripe anledningen til å utvide horisonten litt?

Når vi først er inne på den tanken, har nettet også rikelig med sider fulle av quizer og liknende oppgaver. For eksempel Sporcle. De kan hjelpe deg med å lære om geografi, sport, film, historie, musikk…

Eller hvis man ikke er i humør til slikt, men i humør til å sitte på nettet, har vi selvsagt spilleautomater av ulike slag. Da kan man også tjene litt! Søk gjerne først etter sider med tips og anbefalinger om gode aktører. De bør være seriøse, sikre betalere og ha godt utvalg, og det skader heller ikke hvis de tilbyr gode bonuser, typisk penger å satse og freespins. Er du ikke erfaren med online spilling, er det også lurt å sette seg inn i terminologien først. Det kan være lett å bli forvirret hvis man ikke helt vet hva de ulike begrepene innebærer.

En annen tanke: Hvis du er i stand til det, kan det jo være at partneren din blir glad hvis du gjør litt husarbeid når du ellers ville trent.

Ellers er jo selvsagt soving alltid et godt alternativ.